בעיות בעיכול, הרגשת נפיחות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/04/2020 | 11:34 | מאת: שי

לאחרונה שמתי לב שהיציאות שלי לשירותים השתנו, הייתי הולך לפחות פעם ביום, עכשיו פעם ביומיים . אני מרגיש את הבטן שלי סוג של מנופחת קצת, וגם גדלה לי כרס קטנה. במקרה הגעתי לתוסף פרוביוטי של אלטמן, ואני שוקל אם להעזר בזה, ראיתי כמה תגובות שרשמו להם שזה עשה להם בעיות בבטן כל מיני שלשולים וכו׳,אז אני לא יודע מה לעשות. אני בן 25 ד״א

היי חסרים לי פרטים קליניים נראה כמו מצב של שינוי באוכלוסיית החיידקים במעיים הייתי מנסה התכשיר שציינת

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת