ניקוי רעלים מתרופות מרשם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/04/2020 | 19:17 | מאת: אביב

שלום רב אני נוטלת תרופות שינה בשם אמביאן בחודשים האחרונים נטלתי מינונים ביתר האם ניקוי רעלים יכול להיות אפקטיבי להוצאת התרופות מזרם הדם שכן אני סובלת מתופעות לוואי קשות של התכווצויות שרירים כאבי שרירים בכל הגוף כל הגוף מכווץ אפילו הגבות והאף כאבים משתקים וחזקים מאוד חזקים וכואבים בכל הגוףכאבים בעיניים הלסתות במצח בצוואר ברגליים בחזה ידיים בכל הגוף ובלבול? האם זה מסוכן לעשות ניקוי רעלים ולהציף את זרם הדם בעוד רעלים ? כיצד לעשות ? מה לאכול?כיצד לנקות את הגוף? כיצד להוציא את העודף תרופות בלי שיהיה מסוכן

היי יש אפשרות ניקוי הדרגתי חייב להפגש כדי להתרשם ולהחליט על כוון טיפול אפשרי

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת