בדיקת צואה שליליתתתתתתת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/02/2020 | 17:53 | מאת: אייל

היה לי את החיידק הליקובקטור שטופל ולאחרך מכן עשו לי גסטרו סקופיה שיצא בה דלקת בוושת טיפלתי בה בנוגדי חומצה אבל נשארתי עם בטן נפוחה וגזים אז עשיתי גם בדיקת ct שיצאה תקינה, הרופא אמר שיכול להיות הנפיחות והגזים זה מגלל שינוי בחיידקים בבטן מהאנטיביוטיקה שלקחתי להליקובקטור, אבל ביקשתי בדיקת צואה בכל מקרה ועכשיו קיבלתי תןצאות לא תקינות במשהו אחד האם זה קשור? ואיך לטפל ? שם הבדיקהBLASTOCYSTIS spp PCR תוצאהPOSITIVE

היי פנה לרופא המשפחה לצורך טיפול אנטיביוטי יש סיכוי שתצטרך גם טיפול כנגד פטריית קנדידה

28/02/2020 | 00:24 | מאת: אייל

איזה טיפול אתה ממליץ כי שמעתי שקשה להרוג את הטפיל הזה והאנטיביוטיקה לא תמיד עוזרת, ומה הקשר לקנדידה?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת