בחילה תמידית ומה שבעקבותיה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/11/2019 | 16:56 | מאת: אביטל לוין

אני תלמידה, בחופש הגדול עבדתי ולא היה זמן לאכול. יצא שאכלתי מעט מידי, ולאחר שעות רבות ארוחה גדולה ומפוצצת - מה שלא בריא בכלל. דבר זה הכניס אותי למעין בעיית אכילה, היו לי בחילות מטורפות ובתקופה ההיא לא קלטתי שזה נוצר כתוצאה משינויים בכמות האוכל ובזמן האכילה, במשך חודשיים סבלתי והתפתחו אצלי חרדות בנוסף. הכנסתי לעצמי אוכל לפה בכוח, ועד היום אני מוצאת את עצמי כמה פעמים בשבוע דוחפת לעצמי אוכל בעודי מרגישה בחילה איומה. זה נמשך כמעט חצי שנה, ובנוסף הופיעו לי כמה פעמים בשבוע שילשולים (פעם אחת ביום!). לפעמים אין לי גם תיאבון, אך אני אוכלת ומשתדלת. בשבועיים האחרונים גם הופיעו לי כאבי קיבה המופיעים בעיקר *לאחר שאני בולעת את האוכל*, הם חלשים אך חדים מאוד ומציקים. הבחילה התמידית לא נעלמת אצלי, היא מהבוקר עד הערב קיימת, ובלילה מחמירה וגורמת לחרדות ולרעידות הגוף. חשוב לציין שזו לא בחילה שגורמת להקאה, אלא תחושה כללית שמלווה אותי ולא עוזבת אותי (ואם כן, אז לכמות זמן מוגבלת מאוד) רציתי לשאול, מה לדעתך זה יכול להיות? הבחילות, השילשולים, וכאבי הקיבה שהופיעו. תודה רבה על הקדשת הזמן ועל המענה:)

היי קשה לענות בכתב זקוקה לטיפול שיכלול שינוי משמעותי בכל הרגלי האכילה

30/11/2019 | 18:54 | מאת: אולי

סבלתי המון מדלקת בקיבה הסימפטומים רבים, גרעפסים, חוסר תאבון, בחילה, כאבים בוושט...מציע לך לנסות כך: לעשות תה קמומיל לשפוך קצת מים חמים בגובה שיכסה ואחרי 5 דקות להוסיף מים רגילים ולשתות את זה וכל לעשות 4 פעמים ביום ! התוצאות אמורות לבוא אחרי שבועיים-שלושה. כמו כן יש מוצרי מזון שהם זוועתיים לקיבה, מעוררים דלקת והמון חומצה כמו: טיגון בשמן עמוק, משקאות מוגזים, גבינות שמנות, ביסלי למינהם , מזון תעשייתי ובכלל כל מה שעתיר שומן ועוד. כאמור אלה יוצרים חומצה חזקה בקיבה ואם הרירית לא תקינה החומצה פוצעת את הקיבה ואז מתחיל הבלאגן...הקמומיל הוא החבר הכי טוב של הקיבה (: בהצלחה.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת