עצירות וקוליטיס מיקרוסקופית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/10/2019 | 19:04 | מאת: דנה

שלום לאחר כשנה כשידעתי שיש לי תסמונת מעי רגיז אובחנתי לאחר קולונסקופיה בקוליטיטס מיקרוסקופית. לאחר שלאורך כל השנה סבלתי משלשלולים למרות שעשיתי את דיאטת פודמאפ אני סובלת מעצירות. ייתכן שזה מהתרופה אלטרול. האם תיתכן עצירות כשיש קוליטיס מיקרוסקופית ?

היי הכל אפשרי אלטרול יודע לעשות צרות יש תכשיר גרמני מאד יעיל לקוליטיס מיקרוסקופית

07/03/2024 | 17:32 | מאת: רחל

אשמח לשמוע מהו שם התכשיר הגרמני שציינת לקוליטיס מיקרוסקופית. והאם ישנם טיפולים נוספים פרט לסטרואידים. תודה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת