שלשולים וכאבים בבטן העליונה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/06/2019 | 13:01 | מאת: ליטל

שלום רב. כבר מספר שבועות סובלת משלשולים שלא עוברים וכאבים בבטן העליונה. מצליחה לעצור את השלשולים בעזרת תרופות כגון סטופ איט אך ברגע שההשפעה של הכדור עוברת, הכל חוזר. נשלחתי לבדיקות דם אשר יצאו תקינות חוץ מהברזל שהיה בחריגה, בדיקות צואה שיצאו תקינות. הרופאה שלי יצאה לחופשה ולא קיבלתי מענה מה ניתן לעשות הלאה. מציינת כי אני בת 25 בריאה בדרך כלל. בעבר סבלתי מהתקף שלשולים דומה, לא קיבלתי שום טיפול מהרופאים וזה עבר לבד לאחר תקופה של כמה שבועות. מה ניתן לעשות הלאה?

היי האם עשית תרבית צואה? לא אוהב טיפול מתמשך בתכשירים עוצרי שלשול שכן אם יש גורם מזהם כך מונעים את סילוקו מהגוף ומאריכים את זמן המחלה

24/06/2019 | 18:37 | מאת: ליטל

אכן עשיתי תרבית צואה והכל יצא תקין. האם הגיוני שלשולים כל כך מתמשכים בגלל גורם מזהם??

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת