ריפלוקס ומערכת העצבים הפריפרית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/05/2019 | 12:04 | מאת: חיים

שלום רב האם החלשות שריר הסוגר התחתון או העליון המפריד בין הקיבה לוושט שהוא אחד מן הגורמים לרפלוקס . יכול לנבוע גם מפגיעה שקשורה לפריצת דיסק צווארי ,כאשר מדובר בפגיעה בחוליות/עצבים המעצבים את הסרעפת ושריר הסוגר?

היי יתכן האם יש סימנים נוספים לפגיעה עיצבית ?

26/05/2019 | 11:00 | מאת: חיים

יש סימנים נוספים: רדיוקלפיה בידיים(נימול והרגשת זרמים) בנושא גסטרו: בדיקות קולונוסקופיה וגסטרו ליפני שנה תקינות לחלוטין מעבדה דם -תקין משקל ותאבון - תקין ושמור hp-תבחין חוזר ייצא תקין אאג- שלל בעיה בגרון ע״י רינגוסקופיה ראה סימנים של ריפלוקס. האם טיפול בריפלוקס שנובע מבעיה עצבית זהה לטיפול כמו בכל ריפלוקס? *מטופל בסותרי חומצה, לא רואה שיפור

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת