בעיית עיכול רחבת היקפים.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/01/2019 | 20:49 | מאת: דוד

פירוט: כאבי בטן, חזקים לפעמים. אני מרגיש גרד בעיקר בשעות הלילה באזור פי הטבעת. תחושה בבטן שכל האוכל שלי נאכל על יד משהו. אני מרגיש תזוזה בתוך הבטן, מין פעימות לב כאלה. תחושת רעב תמידית. כאבים דוקרים באזור בית החזה בזמן נשימה עמוקה. סוגי צואה משונים (מתפוררת וכד'). שלשולים מדי שבוע. אני לא מצליח לעלות במסה. בשנים קודמות לקחתי גלולות וסירופ נגד תולעיי מעיים (יכול להיות שזה המקרה גם עכשיו?) ההשערה שלי: תולעת מעיים(אורגניזם כלשהו) . אשמח לתשובה ממך ד"ר.

היי חייב פרטים נוספים בנוסף לסיפור זכר או נקבה בן כמה סובל ממחלות נוספות מטופל בתרופות ועוד ועוד

26/01/2019 | 10:22 | מאת: דוד

אני זכר בן 14 . בנוסף יש לי בעיות נשימה ואי עלייה במשקל. ויש לי חשק לאכול תמיד בלי הפסקה. וכשאני קם בבוקר אז אני מרגיש כאילו לא אכלתי יום שלם, והבטן שלי מתכווצת למרות שאני אוכל באופן מסודר.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת