קולון הידרותרפיה , עצירות , לחץ

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/12/2018 | 12:18 | מאת: ליאל

היי אני בת 19 , לא זכור לי כי היו לי יציאות יומיומיות אך בחודשיים האחרונים הגעתי למצב של עצירות כרונית כך שיכולה לא לצאת במשך שבוע ואף יותר . במשך התקופות שלפני יצא לי ליטול אבקות כלשהן כדי לעזור אך הן גרמו לכאבי בטן קשים ולא הועילו. יצא לי גם להשתמש פעמיים במשלשלים רק כדי לצאת כי המצב היה נראה כלא הגיוני . גרמו לי לכאבי בטן נוראיים ושם הפסקתי . התחלתי טיפול של קולון הידרותרפיה לפני כשבועיים שלושה וכבר עשיתי 7 טיפולים . אני עדיין לא יוצאת לבד חוץ מהטיפול פעם בשבוע . האם זה יצליח? להמשיך את הטיפול? מאז התחלת הטיפולים , יש גם איחור במחזור האם זה יכול להיות קשור? התשובה לחששות שלי תעזור לי מאוד. תודה מראש

היי חוקן אינו פתרון לבעייתך לא מנקים מדרגות מלמטה למעלה. יש לעשות בירור ולבצע שינוי משמעותי בהרגלי האכילה והשתיה. יש מקום להתייעץ עם רופא פנימי

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת