בחילות ותופעות נלוות כבר למעלה משבוע

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/12/2018 | 19:42 | מאת: אייל

שלום, לפני קצת יותר משבוע חזרתי מבילוי בחוץ (בו אכלתי ושתיתי מעט אלכוהול) עם בחילות ותחושת כיווץ בבטן. התופעות האלה לא חלפו ולא ממש נרגעו, בקושי הצלחתי לאכול (על אף שהרגשתי רעב) והחום שלי מטפס ויורד. ביקרתי אצל רופא משפחה והוא הפנה אותי לבדיקת דם (שתוצאותיה תקינות) ולתבחין נשיפה (עליו עדיין לא קיבלתי תשובה, משום מה). חוץ משתי ההפניות הוא רשם לי לקחת פרמין. לא הרגשתי שהפרמין מקל על התופעות והבחילה התעצמה תחת השפעת הכדור. עכשיו אני מסוגל לאכול קצת יותר אבל אחרי כל ארוחה (לא כבדה ולא מורכבת) אני מרגיש בחילה אינטנסיבית, ריצוד בעיניים וסחרחורת קלה. מעולם לא סבלתי מבחילות בתדירות כזו, ובטח שלא לטווח כזה ארוך. מה זה יכול להיות? תודה!

היי סליחה על האיחור בתשובה תמונה קלינית מוזרה נראה כמו איזו שהיא הרעלה ממשהוא. אם לא עבר בדוק תפקודי כבד ויש לשקול לבצע אולטרה סאונד של הבטן

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת