כאבים בטן עליונה כמו הרגשה של נוזלים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/08/2018 | 21:00 | מאת: אסיף

היי כבר 10חודשים שאני סובל מכאבי בטן עליונה באמצע הבטן הדבר מתבטא גם בגרעפסים מרובים חוזרים ,גם כאשר אני לא אוכל, אין לי חום כאשר אני לא אוכל יש לי כאב חד בבטן ומוזר וכשאני על בטן מלאה אני מרגיש טוב למרות שאני מרגיש ממש נפיחות בבטן(נפיחות שהולכת ופתאום חוזרת) הכאב עבר לי למשך שבועיים וחוזר הכאב הזה הולך וחוזר כל כמה זמן אבל לפעמים מציק לי למשך חודש שלם אני נוטל פרוביוטיקה אוכל ממש בריא עושה כושר ניסיתי גם שמן אורגנו ואני מרגיש שזה לא עובד . היציאות שלי לא סדירות פעם יציאות ממש קטנות ולפעמים יוצא תקין ,וגם יש מצבים שאני לא נכנס לשירותים יומיים. בזמן האחרון התחלתי להרגיש גם לחץ בבטן תחתונה הרגשה מוזרה כמו של כאב חגורה שהולך לרוחב. חשוב לי לציין שלא עשיתי בדיקת גסטרו (מלחיץ) ניסיתי ללכת לבדיקות של חברות פרטיות הפועלות על תזונה בריאה תוספים אך לא עזר תוכל לתת לי את חוות דעתך ממש יעזור לי ,תודה רבה .

היי חייב פרטים אודותיך חבל על הכסף בכל החברות הפרטיות צריך לשבת עם רופא פנימי לבצע בדיקות דם בדיקות צואה כולל תרביות ועוד בהתאם למה שיעלה בהצלחה

16/08/2018 | 20:46 | מאת: אסף

כיצד אוכל לקבוע איתך פגישה כדי שאוכל לדבר איתך והאם יש דרך אחרת לדעת ממה מקור הכאב בבטן ? דרך אגב עשיתי בדיקות דם לפני חצי שנה וגם אולטרסאונד בדיקת הליקובקטור פילורי

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת