חבלה בשפה כתוצאה ממכה חזקה מאוד

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/11/2017 | 22:23 | מאת: חבלה בשפה לאחר שנה לא ירד הפיחות

הייתי יום אחד באייגאמפ פארק טרמפולינות וילד גדול בטעות קפץ לי על הפנים השפה הייתה נפוחה מאוד שתפי דם בכל השפה הם ירדו והכל אבל הנפיחות גם אבל נשאר עדיין נפוח וכותצאה מכך נשאר עיוות יש משהו לעשות לגבי זה? כעבור שנה כבר ויש עיוות אני בזמן שזה קרה לא הספקתי לשים קוביות קרח כלכך

היי נא לנסח שנית את השאלה

22/11/2017 | 12:17 | מאת: אלון

נחבלתי בשפה כתוצאה ממכה חזקה מאוד מאוד מאוד ועבר שעה ולא ירד הנפיחות ירד טיפה הנפיחות וגם נוצר צורה של עיוות בשפתיים לצערי הרב

22/11/2017 | 12:18 | מאת: אלון

לאחר שנה לא ירד הנפיחות התכוונתי בטעות רשמתי שעה התכוונתי לרשום לאחר שנה

היי אחרי זמן כה ארוך לדעתי כדאי להתייעץ עם רופא פלסטיקאי

22/11/2017 | 13:49 | מאת: אלון

אבל מה רופא יוכל לעשות?

יש אין סוף אפשרויות טיפוליות

25/11/2017 | 22:08 | מאת: עומרי תורגמן

אבל אני בן 13 וחצי ועבר שנה כבר מה פלסטיקאי יוכל לעשותתת

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת