שלשולים חוזרים לאחר מין אנאלי - מה לעשות?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/11/2017 | 17:05 | מאת: מדב

שלום, לפני כשבוע קיימתי יחסי מין אנאליים (מוגנים). כמה שעות לאחר סיום האקט מצאתי את עצמי משלשל בשירותים צואה מימית לחלוטין (סליחה על התיאור) וכן פעם נוספת למחרת. לאחר מספר ימים קיימתי פעם נוספת יחסי מין אנאליים מוגנים עם אותו הפרטנר, וגם במקרה הזה מספר שעות לאחר האקט שלשלתי בשירותים. לא מדובר בתופעה שכיחה אצלי לאחר קיום מין אנאלי. האם עלי לדאוג? האם עלי להיבדק למחלת מעיים מסויימת? (שכן לא קיים חשש למחלות מין)

היי בשלב זה לא הייתי עושה שום בירור אם התופעה תמשך עוד מס שבועות הייתי מברר

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת