נפיחות בעיות עיכול ופוריות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/09/2017 | 17:21 | מאת: בתאל

שלום אני בת 20 חשה נפיחות בתדירות גבוהה מאד. פחד נוראי מעצירות ומנסה להימנע ממנה בכל דרך. רפלקסולוגית אבחנה אצלי קנדידה אני ניזונה בעיקר מתמרים אגוזים טחינה ומאכלים בריאים. שותה בבוקר כמות די גדולה של נוזלים ובלחץ תמידי מתי אתפנה, מרגישה שאיכות חיי נפגמת מכך מאד אני לחוצה ועצבנית מאד. רב מחשבותי סובבות סביב ההתרוקנות. דבר שהיה אחד הסיבות העיקריות שהובילו אותי להפרעת אכילה. בנוסף לא קיבלתי מחזור כ 3.5 שנים.עוד זמן רב טרם הפרעת האכילה. ונשירת שיער. מייחלת להתפנות באופן טבעי בלי תמריצים שאני מספקת כדי להגיע לזה ולהרגעת הנפיחות

חייבת לבוא לטיפול אצל רופא אמיתי הפסיקי את כל הטיפול "הנטורופתי" בדיאטה לא מחסלים קנדידה חייבת לשפר המצב התזונתי אל תתמהמהי!!!!

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת