טעם רע מאד בפה שבועות מספר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/08/2017 | 23:53 | מאת: יפעת

בני בן 24 מיזה כמה שבועות מרגיש טעם של צואה בפה. מה כבר לא ניסע. סוכריה, מסטיק, מקפיד בצחצוח שיניים, כלום לא עוזר. זה משגע אותו הוא מרגיש רע עם זה. זה בא לו גלים גלים. שאלה נוספת ברשותך: כלתי היא 5 חודשים לאחר לידה. עד החודש האחרון היה לה מלא חלב בשד ולפתע בקושי יש לה. מה הסיבה? מה עושים? תודה רבה.

שלום האם לילד יש יציאות מסודרות ?האם נבדק עיי רופא שיניים ? לגבי כלתך-זה קורה. 5 חודשי הנקה זה מצוין-מספיק יש מקום לעבור לתמל

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת