דרור נאלם דום, הוא כנראה חוטף סופגניה .

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

27/12/2000 | 22:59 | מאת: רוז

עכשיו יש לו הצדקה , כי באמת אין מי שיאכל את כל הסופגניות, רק השמנים,

אין צורך לדאוג, רוז, אני ממשיך לצפות מלמעלה, כדי ששום דבר לא ישתבש, ושלא תתחילו שוב להתחרפש כמו אתמול. ובינתיים, אני מתנזר משיחות משמינות על מיני מזונות משמינים. לילה טוב, אני הולך לישון, דרור

27/12/2000 | 23:04 | מאת: רוז

דרור המילה היא להתחרפפ - לא להתחרפש, ונראה לי שאני כבר מתחילה להתחרפפ, תגיד לי מישהו ביקש מיהודה להזכיר לנו סופגניות, דוקא עכשיו יום אחד לפני שחנוכה נגמר? איך החזקנו מעמד כל החנוכה? איך? נראה לי שגם אני הולכת לישון, השעות האלה שיכות לציפורנו של אשמדאי, וחוץ מזה היה לי יום ארוך, עבדתי קשה, מסרתי עבודות, ארחתי אנשים, ובין לבין קפצת לבקר בפורום להשגיח על יהודה שלא יעשה שטויות :-) אז יאלללה, לילה טוב. חלומות משמינים, על סופגניות.

27/12/2000 | 23:02 | מאת: יהודה

או שהוא מכין עוד דפים למחר כי הדפים נגמרים בקצב מסחרר.

27/12/2000 | 23:05 | מאת: רוז

אוכלים אותם, במקום הסופגניות

מנהל פורום טראומה והלם-קרב