לנוחיותכם הרחבנו את עמודי הפורום

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

27/12/2000 | 18:55 | מאת: איתי ויזר

שלום גולשים יקרים מאחר ופורום זה הינו פורום פופולרי ביותר, בעל תדירות מענה גבוהה וצפוף עד מאוד, מצאנו לנכון להקל על משתתפיו ולהרחיב את גודל העמוד בפורום. אנו רואים בכך זכות שאנו מסוגלים לאפשר תקשורת בין פגועי הלם קרב שמסייעת בין השאר לתהליך הארוך והמייגע של הגלדת פצעי הטלטלה הנפשית העצומה שהם עברו. שאו ברכה איתי ויזר מנהל קהיליית הפורומים

27/12/2000 | 18:58 | מאת: יהודה

תודה לאיתי.

לרגע נבהלתי ולא הבנתי לאן נעלמו כל הדפים האחרונים. טוב, יהיה עלינו לעבוד קשה ולהחזיר את העמודים שהלכו לאיבוד. :) להתראות, דרור

27/12/2000 | 23:47 | מאת: צביקה קומיי

תודה מקרב לב צביקה קומיי

31/12/2000 | 13:15 | מאת: צביקה קומיי

שלום איתי אני עדיין מחכה לתשובות שלך לדואל ששלחתי אליך בשבוע שעבר צביקה קומיי 052-888486 [email protected]

מנהל פורום טראומה והלם-קרב