הבהרה לד"ר פלד

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

ד"ר פלד היקר, תודה על הנסיון לתרום לפורום שלנו מן הידע המקצועי שלך. עם זאת, נראה לי שאולי לא הבנת את מטרותיו של הפורום הזה. כפי שהבהרתי לך בעבר, הפורום הזה אינו מיועד ליעוץ מקצועי ולטיפול במי שלקה בהלם-קרב או בPTSD, אלא לכל מי שהשתתף במלחמה או בקרב או באירוע טראומתי, גם אם לא הוגדר כפגוע. הדיון בפורום מוקדש בעיקר כמקום בטוח, למי שרוצה לספר את סיפורו ולחלק אותו עם אחרים, באווירה של תמיכה והבנה, ללא אבחונים והתוויות. אני נמנע במכוון להשתמש כאן במונחים רפואיים או פסיכיאטריים מקצועיים, וגם כאשר נעשה שימוש במונחים כאלו אין כאן הכוונה לדיון מקצועי או אקדמי. אני מציע שאת אי ההסכמה בינינו בנוגע להבדל בין פסיכיאטריה לפסיכותרפיה, ובנוגע לאתיקה של יעוץ בפורום אינטרנט נותיר לפורום 'פסיכולוגיה ופסיכיאטריה', ששנינו נמנים על חמשת מנהליו. ושוב תודה על הכוונות הטובות, דרור

26/11/2000 | 01:16 | מאת: דניאל

ד'ר פלד הנכבד,לאחר שמניתה את כל המונחים ואת כל דרכיי הטיפול מדוע שאמשיך לספר את המקרה והאירוע שעברתי????????

לילה טוב דניאל, אני שמח לשוב ולראות אותך כאן. אני מציע שנניח שד"ר פלד רצה לסייע לנו במידע מקצועי, מתוך אמונה שזה עשוי להועיל להבנת הנושא. אבל אנחנו עוסקים בדברים עצמם, ולא בתיאוריות המסבירות אותם, ולכן אתה עדיין מוזמן לחלוק אתנו את סיפורך האישי, בכל זמן שתחפוץ. שלך, דרור

מנהל פורום טראומה והלם-קרב