לדרור חשוב מאוד

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

25/12/2000 | 19:41 | מאת: יהודה

שאלה די קשה בשבילך ואם לא תהיה תשובה אבין . אז ככה אני מקבל טיפול פסיכולוגי אינטנסיבי לדברי אודי. הטפול אורך כ. 100 דקות בשבוע וזה די עוזר אני מרגיש את זה רק שאני מרגיש חזיר כי אנו נאלצים למנוע דברים חשובים מהילדים דבר הפוגע בי רגשית ואינני יכול להשלים עם זה שכיביכול אני דואג רק לעצמי וזה מצב לא נעים מה עושים האם להמשיך כך או להוריד ממשך הפגישה שלך יהודה

יהודה יקר, אני משער שהשאלה שלך מכוונת לתשלום עבור הטיפול, ולא לזמן שאתה משקיע בו. זו אינה שאלה של מה בכך, ומובן שאינני יכול לתת תשובה 'טובה', מבלי לדעת את כל הנתונים. לדעתי, עליך לבדוק את הנושא כחלק מן הטיפול, ולהעלות זאת בפגישותיך עם אודי. האם מדובר בשתי פגישות שבועיות, או בפגישה כפולה. במבט מן הצד, אני חושב שכל מה שיהיה טוב בשבילך וישפר את מצבך, יהיה טוב גם כלפי משפחתך. החוסר החומרי של משפחתך וילדיך, כל זמן שאין מדובר במצרכי יסוד, אינו עומד כנגד בריאותך, ואסור שתרגיש אשם על כך. מה בנוגע לבקשה למימון ממשרד הביטחון או ארגון נכי צה"ל? אם יהיה לך נוח יותר, תוכל לכתוב לי על כך בדואר אלקטרוני. בידידות, דרור

25/12/2000 | 19:53 | מאת: יהודה

תודה דרור כמובן שלא מדובר במצרכי יסוד שעל זה בכלל לא היתי מתפשר. אבל לא על הלחם לבדו יחיה האדם. הפגישה היא פעם בשבוע פגישה כפולה הנושא השני עדיין בטיפול תודה על ההיתיחסות יהודה

25/12/2000 | 19:54 | מאת: רוז

למרות שהשאלה לא מופנית אלי, אבל גם אני מנהלת תקציב, תבדוק אם באמת אתה צריך את כל הזמן הזה לפגישה, אם כן, אז אם תפסיק הילדים יסבלו בצורה אחרת, גם ככה קשה, אם אתה מרגיש שאתה יכול לותר על חלק מהזמן, אז תעשה זאת, יש אופציה שלישית, האם אתה מסוגל לעבודה כלשהיא מהבית, משהו יצרני שיביאו לך לעשות, ויקחו, כך לא תצטרך לצאת החוצה, וגם תכניס עוד משהו לתקציב הכללי? ואם תרגיש מועיל, אז אולי זה ירומם אותך נשית, לספר לך סיפור על זה? :)

רוז יקרה, סיפור אחד טוב מאלף מלים :) אז במקום פוליטיקה, ודת, סיפור בבקשה... דרור

25/12/2000 | 20:01 | מאת: יהודה

רוז תודה אנימשוכנע שגם שיחה אחת תספיק וכל זה בא מצידה של אורה אני פשוט פוחד להוריד ממשך השיחה שלא יקרה מצב של אמרתי לך וזה כמובן עלול לשבור אותי לרסיסים אני מסוגל לבצע כל עבודה בינתיים בבית אני לא עצלן פשוט לא יוצא החוצה חשבתי אולי בכל הרצינות על עבודה מהבית דרך הטלפון אבל אני פוחד מאותם אנשים שפשוט לא ישלמו ינצלו את המצב וחשבון הטלפון יגיע לאורה

25/12/2000 | 21:27 | מאת: צביקה קומיי

יללה להפסיק ולקטר זה הזמן להתחיל לחשוב מה לעשות כדי לא לקצר את זמן הפגישה הטיפולית ובכל זאת לא ללחוץ את התקציב המשפחתי ממתין להמשך השיחה הטלפונית צביקה

מנהל פורום טראומה והלם-קרב