טיפול נפשי במימון משרד הביטחון

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

03/03/2015 | 09:59 | מאת: לילך

שלום, שמי לילך. אני פסיכותרפיסטית ומטפלת באמנות מזה 12 שנה. מומחית בטיפול בפוסט טראומה. אני מקבלת בקליניקה שלי בסביון מטופלים המוכרים על ידי משרד הביטחון, משפחות שכולות ונכי צה"ל, במימון מלא של משרד הביטחון. ניתן ליצור אתי קשר בנייד 054-5396626

שלום לילך, הפורום הזה אינו מיועד לפרסום עצמי של מטפלים. את מוזמנת לחלוק איתנו תובנות ומידע שיוכל לסייע להלומי-קרב להתמודד עם הטראומה ולהשתלב מחדש ברשתות החברתיות והמשפחתיות שלהם (אינני בטוח ש'טיפול' הוא הדרך היעילה ביותר לשם כך). תודה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב