הערכה מחדש

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

19/01/2014 | 15:10 | מאת: אבא

בעקבות אירוע קרבי הוכרתי כנכה כשמתוך אחוזי הנכות שנקבעו לי 10% הם על סעיף נפשי לצמיתות. טיפולים ש"לקחתי" אצל פסיכולוג מוכר (לפני הפסיקה הנ"ל)לא הוכרו כספית ע"י משרד הביטחון. אם אני מעוניין שוב לקבל טיפולים אצל הפסיכולוג הנ"ל (מרגיש שלא חזרתי לעצמי) האם יש דרך לקבל החזר ממשרד הביטחון? האם יש "בנק מטפלים? אודה לסיוע בנושא,

שלום אבא, לאגף השיקום יש רשימת מטפלים מוכרים, שרק מהם תוכל לקבל טיפול. אינני מאמין שתצליח לקבל החזר עבור טיפול פרטי. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

19/01/2014 | 15:59 | מאת: אבא

אני מבין שקודם אני צריך לקבל אישור לטיפול?! האם צריך שוב לעבור ועדה לפני האישור? תודה

מנהל פורום טראומה והלם-קרב