מה עכשיו ?

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

02/10/2013 | 21:22 | מאת: סיון

אני בת 15 ולפני שעתיים בערך ראיתי שתי אנשים דוקרים מישהו ברחוב שלי , הם לא ראו אותי אבל אני ראיתי הכל וברחתי משם וקראתי למשטרה , אחרי החקירה הם שחררו אותי הביתה ועכשיו אני בבית ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי , מה עכשיו ? אני מפחדת והתמונות כל הזמן חוזרות לי .. מה עם הם ידעו שאני דיווחתי אני גרה בבניין ליד הזירה .. אני באמת לא יודעת מה אני צריכה לעשות פשוט להמשיך כרגיל ?

שלום סיון, כדאי מאוד שתפני לקבל סיוע ותמיכה מאיש מקצוע. את יכולה לפנות ליועץ או יועצת בבית-הספר, או להתקשר לער"ן. כדאי מאוד שתשתפי בכך את הוריך או אדם קרוב, איתו את יכולה לשוחח בפתיחות. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב