לאן נעלמה ההודעה על סדנת הצילום הטיפולית?

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

17/07/2013 | 17:58 | מאת: קונואה

היתה כאן הודעה על סדנת צילום טיפולית ורציתי לקחת פרטים. ההודעה נעלמה. מי העלים את ההודאה?

17/07/2013 | 18:43 | מאת: הודאה? :)

מנעל הפורום מוחק הודעות של מתחרים. שחס וחלילה לא תלך לסדנה אחרת במקום לסדנה שלו.

שלום לכם, לא מחקתי את ההודעה (אולי הנהלת האתר עשתה זאת), ואינני מתחרה כאן באף אחד. אינני מפרסם כאן את הסדנאות שלי ואינני עושה בפורום שימוש לצרכי שיווק אישי. מותר לפרסם כאן כל מה שיכול לסייע להלומי-קרב אך לא חומר שיווקי. בברכה, ד"ר דרור גרין

מצאתי את ההודעה שהוסתרה כנראה על-ידי הנהלת האתר, והחזרתי אותה לפורום. ערב נעים, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב