סיוטיםםם

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

14/07/2013 | 17:03 | מאת: חן

מזה אומר שאני כל הזמן חולמת שאני רבה בדיבור נגיד עם בעלי וצועקת בחלום עם בכי ותוך כדי צועקת בחלום בלי קול וממש מתאמצת שיצא הקול עד שאני קמה בצעקה או עם בכי כל לילה? יש בזה משהו שקשור בנפש, ?

שלום חן, הפורום הזה מיועד להלומי-קרב. אינני יודע מה זאת נפש (משום ש'נפש' זה מושג שאין לו הגדרה רשמית, והפסיכולוגים והפסיכיאטרים אינם יודעים מה זה), אבל אני משער שמשהו מטריד אותך, וזו אולי בעיה רגשית. את יכולה להתייעץ עם איש מקצוא, או פשוט לספר לבעלך על חלומותיך, ולנסות להבין איך זה קשור ליחסים שלכם. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב