הרוצח מב"ש

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

24/05/2013 | 07:30 | מאת: רוז

אמרו שהיה קב"ט, אמרו ששירת במשמר הגבול אמרו עליו שהוא היה מוזר, שפעם הוא איים, אבל גם סיפרו שהוא הציל אותנו מפיגוע גדול, אחרי שאיים לקחו לו את הנשק, אחר כך החזירו לו כי הוא חי בחרדה מהמחבלים שיבואו אליו, סיפרו עליו ועדין מספרים הרבה דברים, אני מכירה את המשפחה שלו, , אחותו חברה שלי, ומה שלא סיפרו זה שהוא היה הלום קרב,

רוז יקרה, גם מבלי להכיר אותו, לא קשה היה לי לזהות ממה שפורסם עליו בעיתון שהוא הלום-קרב. הוא אכן היה רוצה, ועשה את הדבר הנורא ביותר בעולם. אבל ניתן היה למנוע זאת. בארצות-הברית יודעים שאחוז הפשיעה, הרצח וההתאבדות אצל הלומי-הקרב ממלחמת ויאטנאם גדול בעשרות אחוזים מזה של כלל האוכלוסיה. בישראל מתנכרת הממשלה, באמצעות אגף השיקום האכזרי, להלומי-הקרב, ועשרות-אלפי נפגעים אינם מוכרים ואינם זוכים לתמיכה כלשהי. גם לממשלה ולאגף השיקום יש חלק בפשע הזה. שבת שלום, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב