דר' נכבד למה הרופאים לא מתאגדים נגד אגף השיקום שמת

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

20/04/2013 | 11:41 | מאת: סמי

נכי ויטנאם הם סימבול בנושא ויש מאות מחקרים הקובעים שהלומי קרב הסובלים כרונית מptsd חייהם משולים 'לצמח' חיים מתים.. כך הלומי הקרב מתארים זאת. אז לא מובן לי למה כלל קהיליית הרופאים לא מתאגדים כנגד הסבל וההתעמרות של אגף השיקום. והרי חרדות ודיכאון וחוסר שינה הם מתכון ידוע למחלות נלוות- קרי מחלות לב ,לחץ דם וסרטנים למינהם. והרי כשמערכת החיסון חלשה ומתפקדת בקושי עקב העצב ,הלחץ המתמיד,הכדורים בלי הפסקה,הסבל היומיומי,החסר הנורא חהנות מהחיים,הם המתכון לכל המחלות. אז למה אין את ההבנה וההכרה של אגך השיקום בנכיו שלו ,,של המדינה?? התאגדו ועיזרו כי היום זה לנכה א' מחר זה לבנינו ולנכדנו

28/04/2013 | 17:49 | מאת: ףףףף

או בעברית צחה כול אחד דואג לישבנו. כולם חארות. אל תצפה מרופאים שיעשו משו מעבר,,,,

שלום סמי, עד שהלומי-הקרב לא יתאגדו בעצמם ויפעלו באופן אגרסיבי, איש לא יסייע להם. לאגף השיקום אין כל אינטרס לסייע להלומי-הקרב. להפך. נעשים מאמצים רבים לחסוך בתקציבים ולמנוע מהלומי-הקרב את המגיע להם. הפסיכיאטרים בוועדות-הרפואיות משתפים פעולה, בוגדים באתיקה המקצועית שלהם ופוגעים בכוונה תחילה בהלומי-הקרב. גם בתי-המשפט משתפים פעולה עם משרד-הביטחון, כדי לחסוך בתקציב. רק התארגנות של הלומי-הקרב ופעילות לא נחמדה תיצור שינוי. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

04/05/2013 | 18:04 | מאת: סלטה

פחד אלוהים

10/05/2013 | 00:01 | מאת: רוז

"יש חוהור בדלי..."

מנהל פורום טראומה והלם-קרב