דור שני

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

06/02/2013 | 13:42 | מאת: ליאת

היי דר גרין אשמח אם תענה לשאלתי...יש מצב לדור שני של הלום קרב ( הכוונה שילדיו עלולים להפגע כתוצאה ממצבו של האב? כי יש סמנים ברורים שגם בכורתי נפגעה...או שאין קשר....תודות.

שלום ליאת, כן, לצערי התופעות הפוסט-טראומטיות משפיעות על המשפחה כולה, ואפשר לזהות אותן גם אצל הילדים (בדיוק כמו הדור השני לשואה). לכן חשוב מאוד לטפל ולתמוך בכל בני-המשפחה, ולא רק בהלומי-הקרב, וחבל שבאגף השיקום לא יודעים זאת. בברכה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב