בהמשך להודעה הקודמת

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

29/05/2012 | 20:36 | מאת: אלן

אני יודע שמי שפעיל את מועדון החממה ברחובות הוא עמותה לבריאות הציבור . לפני חודש קיבלנו הודעה שעקב אי -עמיד סיכומיים כספיים עם משרד הביטחון . העמותה נאלצת לסגור את המקום .אני מרגשים שאנחנו לא חלק מן הסיפור . במקרה נקלענו בתוך סיפור קפקאי. מחליטים בלעדינו דברים כי רק הכסף עומד במשחק הזה . הרבה דברים לא עיניים עומדים מאחורי החלטה הזאת .כואב לי ועצוב לי מאוד . בהתחלה הכל היה נםלא צוות מדריכים מסורים ומבינים .למדתי במועדון הזה לצלם ולצייר יותר טוב . יש שם מנהלת ופסיכולוג מדהים שמבינים אותנו והם עובדי העמותה לבריאות הציבור . כואב לי שהכל מתמוסס מתפרק מסיבות לא ענייניות . אני הרגשתי שמצאתי מקום שמחזק אותי וחשתי תחושה של מוגנות וביטחון והכל מתפוגג לאט-לאט .אני מנסה לחשוב מאיפה לקחת כוחות כדי להרגיש טוב יותר ולאסוף את עצמי . מקווה לימים טובים יותר .

אלן יקר, אני מבין שהמועדון יצר עבורך מסגרת בטוחה, שאפשרה לך להתמודד עם הטראומה ועם החרדה. חבל שמסגרת חשובה כל-כך נסגרה משום שמשרד הביטחון הפסיק לממן אותה. נראה ששיקולי תקציב מנחים את אגף השיקום ללא כל התייחסות לנכי צה"ל הנפגעים מכך. אני מקווה שתמצא בקרוב מסגרת אחרת שתספק לך שוב את תחושת המקום הבטוח. שלך, דרור

מנהל פורום טראומה והלם-קרב