אתר חדש להלומי-קרב

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

שלום לכולם, בימים אלו פתחתי אתר חדש להלומי-קרב, ואתם מוזמנים להצטרף: http://www.post-trauma.org/ באתר פורומים להלומי-קרב, לבנות-זוג של הלומי-קרב ולילדים של הלומי-קרב, ויתקיימו בו גם קבוצות טיפוליות סגורות לפי גישת האימון הרגשי שפיתחתי. אתם מוזמנים לסייע ולשלוח לי מידע בנושאים החשובים להלומי-קרב, וכן להציע הצעות לשיפור האתר. שלכם, ד"ר דרור גרין

21/06/2012 | 11:39 | מאת: יהודה אליה

דר דרור שלום תבורך אנו הכנסנו בזמנו את המודעות שאנו לא חולי נפש ואני שמח לקרוא את הכתוב בפורום

02/07/2012 | 17:48 | מאת: דנה

שלום ד"ר דרור, שמי דנה ואני בת של נכה צה"ל מעל 90%, פוסט טראומטי ממלחמת יום כיפור, בעל דוקטורט ברפואה שעזב את המקצוע. יש לו התקפי זעם ותופעות אחרות המאפיינות פוסט טראומה. איך כדאי לי לעזור לו? נ.ב. - כל הכבוד על פתיחת פורום לנפגעי פוסט טראומה מדור שני. ניסיתי אבל לא הצלחתי לכתוב הודעה בפורום הזה: http://www.post-trauma.org/Contact_he.html תודה על תשומת הלב ולהתראות, דנה

שלום דנה, אינני יודע מדוע לא הצלחת להיכנס לפורום לילדי הלומי-הקרב. כתבי לי, ואנסה לעזור לך לעשות זאת: [email protected] בברכה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב