מתהלכים באפילה בהמשך להודעה הקודמת

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

28/05/2012 | 10:39 | מאת: אלן

כמו באדם עיוור אינני יודע באיזה מחסום חדש אתמודד . המועדון ברחובות הוא עבורי מקום שמצליחים להבין אותי וכל אדם שעבר טראומה בצבא . אינני יןדע למי הוא הפריע כדי שיגיעו למסקנה שצריך לסגור אותו . אני מרגיש מושםל . בזמן אחרון בגלל הידיעה שהחליטו לסגור את המקום החברים מגיעים מדוכאים , עצבניים וחרדים . קשה מאוד לתפקד ולהתמודד אם השדים מן העבר הממלאים אותנו. אינני יכול להבין את התייחסות הזאת ואני מתאר מתוך כאב ויאוש מן המצב .

אלן יקר, עצוב מאוד לשמוע על סגירת המועדון. גם אני מרגיש כמו עיוור, משום שאינך מספר על מה מדובר, איזה מועדון הוא זה, מי הקים אותו ומי מפעיל אותו, ולמה החליטו לסגור אותו. ספר קצת יותר, ואולי מישהו אחר כאן יודע משהו. להתראות, דרור

מנהל פורום טראומה והלם-קרב