ברגע של מצוקה יש רק בית אחת וזה פה .

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

27/05/2012 | 19:57 | מאת: אלן

אני בדיכאון קשה אחרי שהחליטו לסגור את המועדון שאני הולך ברחובות ושהוא יותר מבית עבורי . פגשתי שם אנשים נפלאים שמבינים אותנו ויודעים לגרום לנו מנוחה לנפש המיוסרת שלנו . למדתי שם לצלם לצייר יותר טוב לעשות תכשיטים וקיראמיקה . אני לא מבין עד כמה המערכת יכולה להיות אכזרית ואטומה . סלחו לי שלא כתבתי הרבה זמן פה . באהבה אלן

אלן יקר, אני שמח לשוב ולקרוא את מה שאתה כותב כאן, לאחר זמן כה רב שלא ביקרת בפורום הזה. עצוב לשמוע על סגירת המועדון, ולא מפתיע לשוב ולשמוע על המערכת האכזרית והאטומה. אכן כך. אני מאחל לך ימים טובים יותר, דרור

מנהל פורום טראומה והלם-קרב