ועדה בראשות חכ ישראל חסון

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

12/05/2012 | 12:58 | מאת: ארדן

שלום חברים, לפני כשנה וחצי התקיימה סדרת ישיבות בכנסת בעניין הלומי הקרב, במסגרת ועדה בראשות חכ ישראל חסון מקדימה. נציגי הלומי הקרב מטעם ארגון נכי צהל היו מר גבי קייט יור הלומי הקרב הארצי, ומר צביקה קומיי נציג הלומי הקרב ממחוז בש והדרום.  אני מעוניין לצפות בשידורים המוקלטים מהישיבות ששודרו בשידור חי מערוץ הכנסת.  אודה למי שהקליט את הישיבות, ויכול לשלוח לי תיעוד מוקלט.  תודה מראש, ארדן

18/05/2012 | 22:25 | מאת: ל.ט

סימן שלא הפסדת כלום :( תבדוק אולי אפשר לקנות העתק דיסק מהערוץ אך כאמור חבל על הזמן מה נזכרת פתאום בדיון שהיה לפני שנתיים?

05/04/2013 | 13:00 | מאת: צVקa

צור קשר 052-2888486 צביקה קומיי

מנהל פורום טראומה והלם-קרב