מאמרים בנושא הלם קרב

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

05/05/2012 | 18:08 | מאת: יעל טל

שלום, שמי יעל, ואני סטודנטית למדעי ההתנהגות. אני כותבת כרגע עבודה בנושא הלם קרב, ומחפשת מאמרים בעברית בנושא. אשמח אם תוכלו לכוון אותי לאתר מסוים, או למאמרים בנושא. זה יעזור לי מאוד! תודה רבה, יעל.

08/05/2012 | 16:58 | מאת: עמרי

למחקר מתגמל דרושים גברים ששירתו שירות קרבי * ובמסגרת הצבא השתתפו בקרב והם או מישהו בסביבתם נפצע הניסוי כולל שני מפגשים באונ' בר-אילן (כ- 6 שעות סך כל הניסוי) אנחנו מתגמלים את המשתתפים ב- 700 ¤ בתווי-קנייה לפרטים נוספים עמרי 03-5317943 [email protected]

21/06/2012 | 11:55 | מאת: יהודה אליה

את יכולה להתקשר אלי אני הלום קרב וותיק עם עבר מרתק

מנהל פורום טראומה והלם-קרב