אימון רגשי להלומי קרב

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

04/05/2012 | 22:29 | מאת: שירזי

שלום לד?ר גרין בקשר לאימון רגשי שפיתחת ומוצג כדרך חיים מקיפה המבוססת על תפיסה חדשה של טבע האדם ויעילה במיוחד להלומי קרב. אבקש לדעת פרטים כיצד הלום קרב יכול ללמוד את האימון?

שלום שירזי, ניתן לקרוא על האימון הרגשי, וגם לתרגל אותו, באמצעות הספר 'אימון רגשי': http://www.emotional-training.com/Bookshopemotionh_he.html בקרוב יופעל אתר שהקמתי להלומי-קרב, ואם אשיג את התקציבים הנדרשים אקיים בו קבוצות אימון רגשי בקליניקה הווירטואלית שפיתחתי. בברכה, ד"ר דרור גרין

05/05/2012 | 19:05 | מאת: שירזי

שלום לד?ר גרין אעשה כעצתך, אקנה את הספר ואתחיל לתרגל אימון רגשי באמצעות הספר. בברכה

06/05/2012 | 19:15 | מאת: שגיא

אגף שיקום נכים צריך לסבסד את הספר ולשלם עבור קבוצות אימון במקום לזרוק מיליונים על תרופות וטיפולים שלא עוזרים דרור למה שלא תציע שישתתפו לפחות בחלק מהעלות?

מנהל פורום טראומה והלם-קרב