מחפשות מתנדב שיש לו PTSD שיוכל לספר את הסיפור שלו

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

24/04/2012 | 09:45 | מאת: שלי

שלום, אנחנו סטודנטיות במכללה למנהל ומחפשות מתנדב שיש לו PTSD שיוכל להרצות אצלינו בשיעור ולספר את הסיפור שלו, על הסימפטומים, התופעה.. אשמח אם תוכלו לפנות אלינו במייל [email protected] תודה רבה!

04/05/2012 | 20:35 | מאת: עו"ד גיא בית און

שמי עורך דין גיא בית און , אני לא סובל מפוסט טראומה , אבל אני מתמחה בטיפול בתביעות של נפגעים פוסט טראומטיים. אם זה מעניין אותך צרי איתי קשר.

שלום גיא, הסטודנטית השאירה את כתובת האימייל שלה, ואתה יכול לפנות אליה ישירות. שבת שלום, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב