מיקום היחידה לתגובות קרב

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

26/02/2012 | 11:24 | מאת: יעלה

אשמח לקבל מידע על מיקום היחידה. הבנתי שהמדובר בתה"ש, אבל איפה בדיוק? (במתחם ביה"ח או באיזור הבקו"ם? ואם במתחם ביה"ח, באיזה אגף/בניין?). תה"ש זו ממש "עיר" ומכאן השאלה (כי לא עונים שם בטלפון).

שלום יעלה, לא ניתן להגיע ליחידה לתגובות קרב ללא תיאום מוקדם בטלפון, משום שזו יחידה צבאי שאין אליה כניסה לאזרחים ללא הזמנה. כדאי לנסות שוב ושוב בטלפון, או לחפש מספרי טלפונים אחרים. מדובר ביחידה קטנה, שיכולה לסייע רק להלומי-קרב מעטים, וכדי לזכות בשירותיה צריך להתעקש. גם באגף השיקום יש רק מספר טלפון אחד ואין כל אפשרות לפנות ישירות ללשכות השונות. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

26/02/2012 | 18:45 | מאת: יעלה

תודה על המידע. אחי זקוק לעזרה באופן נואש. כנראה שאין ברירה אלא להתעקש...

21/06/2012 | 11:48 | מאת: יהודה אליה

בכדי להגיע ליח לתגובות קרב עליך לשבת לאגף השיקום לעובדת השיקום על הוורידים יום יום

28/02/2012 | 00:33 | מאת: צVק@

המרכז לבריאות הנפש ברה"ן המרכז לבריאות הנפש, יש כתובת לסיוע נפשי ברה"ן המרכז לבריאות הנפש היינו מכון הפתוח לכל חייל המעוניין לקבל תמיכה נפשית. לכל חייל הפונה תינתן אוזן קשבת ותמיכה ללא תנאים או שיפוט. לתיאום פגישת אבחון יש לשלוח פקס למספר - 03-7377657 בצירוף בפקס יש לרשום את הפרטים הבאים: 1. שם ושם משפחה. 2. מספר אישי/ מספר תעודת זהות. 3. טלפון. 4. פרטים אודות הביעה. כל חייל שיאובחן ע"י היחידה וימצא זכאי יקבל טיפול מלא. טלפונים: 03-7377007 03-7377001 03-7376327 פקס: 03-7377657

תודה, צביקה, כדאי להזכיר שמדובר רק בחיילי מילואים. להתראות, דרור

מנהל פורום טראומה והלם-קרב