הדרכה באומנות משקמת -מוכיחה עצמה בענק

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

01/01/2012 | 14:43 | מאת: אריאלה לבבי

לאור ההצלחות שלי אני מעונינת להדהד יותר את הדרך שלי והניסיון הרב שיש לי עם פגיעות גוף ונפש כולל הלומי קרב אשמח לתת פרטים נוספים ומידע אני גרה בעמק חפר בשרון 054-7370758

שלום אריאלה, באופן טבעי, הצהרות על הצלחות בתחום הטיפול בהלומי-קרב מעוררות ספקנות, בעיקר בקרב הלומי-קרב, שבעי אכזבות. את מוזמנת לספר לנו כאן על הגישה בה את עובדת, על הניסיון שלך בעבודה עם הלומי-קרב, על ההנחות התיאורטיות ועל תוצאות העבודה. נשמח גם לשמוע מהלומי-קרב שהתנסו בעבודה זו, שיוכלו לשתף אותנו כאן בנסיונם בעילום שם. בברכה, ד"ר דרור גרין

13/04/2012 | 17:16 | מאת: קארו

מנהל פורום טראומה והלם-קרב