מחפשת מקום מתאים

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

29/12/2011 | 20:25 | מאת: דניאל

שלום ד"ר גרין ברצוני לדעת האם ישנו מקום אשר יכול לסייע להלום קרב שאיבד כל תקווה? אדם זה איבד את משפחתו עקב הטראומה, אינו מסוגל לעשות פעילות. ברוב הזמן יושב ומעשן, נמצא הדיכאון חריף וסיוטים מתמשכים בלילה, נמצא בטיפול, אל לא טיפול שנוגע בטראומה עצמה, אלא פסיכיאטרית שרק מקשיבה לו. האם ישנו מקום שיכול לטפל בטראומה? שמעתי על רמת חן האם זה מקום מתאים? מאוד הייתי רוצה לעזור לו, ולנסות להדליק ניצוץ ולו הקטן ביותר של חיים תודה

שלום דניאל, כתוב לי ישירות, ותאר את מצבו של הלום-הקרב, כדי שאבין במה מדובר. [email protected] בברכה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב