שנה טובה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

01/10/2011 | 15:14 | מאת: אלן

שנה טובה ומאושרת , הרבה שקט ושלווה תשמרו על עצמיכם . בידידות אלן

שנה טובה, אלן, ושנה טובה לכל משתתפי הפורום, אלו שמלווים אותנו כבר אחת-עשרה שנים, ואלו שהצטרפו אלינו לאחרונה. אני מאחל לכולם שנה טובה יותר, רגועה ושלווה יותר, דרור

05/10/2011 | 20:42 | מאת: יהודה

ואולי נעיר את המקום קצת לפני החשיכה

14/10/2011 | 16:11 | מאת: רוז

ואני מקוה שמישהו יקום בבוקר עם רעיון חדשני איך למחוק זכרונות בלי פגיעה במוח. הרבה זמן לא נכנסתי לכאן, אבל אני חושבת עליכם תמיד, ומקווה מאוד שגלעד שליט לא יצטרף לחברי הפורום, אבל בטוחה שהוא כן, בשבילי יום כיפורים הוא יום אהוב, משהו מעין מקלחת לנשמה, ככה רעננה אני יוצאת אחרי, וכמה שאני חושבת על זה, אני יודעת שיש אנשים שיום כיפורים בשבילם הוא סיוט. הלואי שיום יבוא וזה לא יהיה כך עבורכם, אז שתהיה לכולכם שנה טובה, חתימה טובה, שנה שבה נאמר לצרותינו די! חתימה טובה (זו ברכה מתאימה עד להושענא רבא) שבת שלום. שבת שלום.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב