ראש חדש ומיותר לאגף השיקום

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

שלום לכולם, לא מזמן התמנה ראש חדש לאגף השיקום, תא"ל משה צין. האם עלינו לברך אותו בתפקידו החדש? לא. עצם המינוי הוא הוכחה לכך שדבר לא נלמד ודבר לא משתנה באגף השיקום, למרות ועדת הבדיקה של ועדת החוץ והביטחון בראשון חבר הכנסת חסון, ולמרות הביקורת הרבה על אי-תפקודו של אגף השיקום. ראש אגף השיקום היוצא, קותי מור, כמו הקודמים לו, מעל בתפקידו ופגע באלימות בזכויותיהם של נכי צה"ל. מי שמינה את ראש אגף השיקום החדש מנציח את חוסר התפקוד של פקידי אגף השיקום ואת הפגיעה בנכי צה"ל. מי שממנה קצין קרבי לתפקיד שאין לו בו כל ידע מקצועי (בשיקום, למשל) אחראי לפגיעה בנכי צה"ל. מי שאחראי להזנחת השיקום ולפגיעה הקשה בנכי צה"ל הוא שר הביטחון והממשלה כולה. לצערי, עד שיקומו נכי צה"ל ויילחמו בפועל על זכויותיהם, לא יחול כל שינוי בתפקוד הכושל והמיותר של אגף השיקום. יום טוב לכולנו, ד"ר דרור גרין

04/07/2011 | 01:06 | מאת: השכן שלא יושן

מה כל כך מפריע לך במשהב"ט ???? שיעשה ויחליף 1000 ראשים... למה פתאום אתה תוקפני במילים כלפיהם למרות שאתה כותב לנו בפורום על רגיעות...הבנה..שקט... פתאום קפצת על משרד הביטחון...???? אתה בדיוק כמו כל ישראלי לא משנה כמה תברח...!!! ולא משנה כמה תארים יהיו לך.... חשבת שתצליח להתרחק מהישראליות..?????? אז חשבת....!!!! אני לא קונה את מה שאתה מוכר....

שלום לשכן, בהודעה הקודמת איימת שאתה "עוזב" את הפורום, והנה אתה שב להתווכח ולהשמיץ. חבל. אם תקרא את דברי בפורום בשנים האחרונות, תגלה שבאופן עקבי אני קורא לסגירתו של אגף השיקום, בשל המחדלים של עובדיו ובעיקר של העומדים בראשו. כך גם המלצתי לוועדה שחקרה את מחדלי אגף-השיקום. אם תקרא את המלצות הוועדה, שאינן מספקות, תגלה ששר הביטחון לא היה מוכן אפילו להיפגש עם ראש ועדת המשנה של ועדת הביטחון כדי לדון בכך, ושראש אגף השיקום החדש נבחר ללא הליכים שיאפשרו לבחון את כישוריו. מהיותי הלום-קרב בעצמי, ומהיכרותי עם מאות הלומי-קרב, אני מכיר מקרוב את מחדלי אגף-השיקום, ואני עושה ככל יכולתי לחשוף אותם. אינני עושה זאת למען עצמי, משום שבחרתי לוותר על הזכויות המגיעות לי, אלא למען משתתפי הפורום הזה וכל נכי צה"ל והלומי-הקרב. יום טוב, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב