השכן שלא יושן

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

15/06/2011 | 21:20 | מאת: zz

קיבלתי כדורים מהפסיכיאטר ,והיתה לי מגרנה היום אחה"צ,אז לקחתי עוד כדור ואני מרגיש יותר טוב {הפסיכיאטר אמר לי שהכדורים שיש לי לא ממכרים} ---אני מרגיש צורך לדבר עם מישהו ,,פסיכולוגית שקיבלתי, הטיפול אצלה לא מספיק חזק,, יכול להיות שאני מרגיש כאילו המוח שלי מתייבש ? נוירולוג אמר לי שאין קשר לראש עצמו אלא לתופעות של הפוסט עשיתי מעבדת שינה--83 אחוז יעילות שינה,,על פי המעבדה--זה יעילות נמוכה מאד...

15/06/2011 | 23:42 | מאת: נומי

יש כדורים נגד דכאון שמרדימים מצוין ונוטלים אותם בערב, גם אני פוסט טראומטית (מאכזריות העולם) ומהרגע שקיבלתי אותם לא הפסקתי לישון לילה טוב

21/06/2011 | 21:09 | מאת: השכן שלא יושן

ניסיתי כמה סוגם של כדורים....הם כאילו חוסמים לי את הגוף מבפנים----לא יודע להסביר את זה---אולי הם לא מתאימים לי.... אני ימשיך לנסות מה שכן אים אני יושן ביום ...אז אני מסודר... נראה מה יהיה ??!!

16/06/2011 | 21:36 | מאת: דורון

אני ישן שנים רק עם כדורים, היום 3 כדורים שונים בלילה פלוס עישון קנביס. שאלתי פעם את הרופא אם כדאי שאלך למעבדת שינה והוא אמר שזה לא רלוונטי. מה הסיפור של מעבדת שינה למי זה מיועד ולמי לא??

20/06/2011 | 21:14 | מאת: השכן שלא יושן

הייתי במעבדת שינה ברמב"ם...ישנתי שם לילה מחובר למכשירים... אז ככה: הם בודקים את מצב השינה לאורך הלילה-כולל סוגי שינה.. הם רשמו שהתעוררתי 7 פעמים ללא הפרעות פיזיות..למרות שאני זוכר רק פעם אחת... הם קבעו וכתבו שהשינה שלי היא רק 83 אחוז--יעילות נמוכה... הם יכולים לעזור לך להבין שאתה מתעורר יותר עייף ממה שהלכת לישון ולמה... אתה יכול להראות את זה לרופא או להשתמש בצורה אחרת... לשיקולך...

מנהל פורום טראומה והלם-קרב