רק רוצה לישון

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

10/06/2011 | 20:49 | מאת: לא ישן בלילה

שלום, אני סובל מהלם קרב כבר כמה שנים.. אובחנתי ושוחררתי משירות. יש לילות שאני פשוט לא ישן בלי אלכוהול או מריחואנה. בזמנו רציתי להגיש בקשה למריחואנה רפואית והבנתי שלא נותנים להלומי קרב. האם זה נכון?

שלום לך, מן הפרסומים בעתונות אני מבין שלמרות הצלחת הניסוי של שימוש במריחואנה רפואית להלומי-קרב עדיין לא נמצא התקציב לכך. אם אתה, ואחרים כמוך, ימשיכו לפנות לאגף השיקום ולרופא המאשר את השימוש במריחואנה הרפואית במשרד הבריאות, יהיה סיכוי לשינוי. אין סיבה להתייאש. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

15/06/2011 | 13:17 | מאת: לא ישן בלילה

מוזר שאתה אומר את זה. אני רואה המון סיבות. אני מותש.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב