טראומטיזציה משנית

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

15/05/2011 | 10:04 | מאת: רעות

שלום ד"ר גרין, אני עושה עבודה על טראומה משנית ואני מעוניינת לדעת מהם דרכי הטיפול ו/או ההתמודדות עם הפגיעה. אשמח לתשובה, ומעבר לניסיון שלך מקורות אקדמיים עליהם אתה מסתמך. תודה רבה

שלום רעות, לצערי, עד היום לא מצאתי דרכי טיפול יעילות לטראומה, ראשית או משנית, ולכן לא אוכל להציע לך מקורות אקדמיים. הסיבה העיקרית לכך היא הגדרת הטראומה כ'מחלה' הדורשת 'טיפול'. זו הסיבה שפיתחתי את גישת 'האימון הרגשי', שאינה 'טיפול' אלא דרך חיים יעילה ביותר להתמודדות עם טראומה. לא ארחיב על כך כאן, ואם תרצי מידע נוסף תוכלי לכתוב אלי: [email protected] בברכה, ד"ר דרור גרין

23/05/2011 | 22:51 | מאת: נירה

מנהל פורום טראומה והלם-קרב