מחפש תמיכה / קבוצת תמיכה לנפגע פוסט טראומה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

02/05/2011 | 11:54 | מאת: חבר של נפגע

מחפש תמיכה / קבוצת תמיכה לנפגע פוסט טראומה בעקבות ארוע בצבא שארע לפני 15 שנה זקוק דחוף למידע או כול עזרה ועצה בנושא..החבר סובל כבר שנים ולא נמצא כיום בשום מסגרת תומכת...שוב תודה על כול עזרה אפשרית

02/05/2011 | 12:32 | מאת: עמי

02/05/2011 | 15:11 | מאת: חבר של

לא החלטתי ..אני רק יודע שלפני שנים החבר טופל במשך שנה אצל פסיכיאטר כולל לקיחת כדורים ומאז לא רואה או מקבל טיפול כלשהו...לטענתו המפגשים אז לא הועילו לו..אני חבר שלו מאז הצבא (16 שנה עברו..) ומשתדל לשמור על קשר טלפוני ולבקר אותו אחת לכמה שבועות הרושם שלי שמצבו לאחרונה קצת החמיר ושבאופן כללי הוא מסתובב בלופים של שמחה ודכאון ללא קבלת עזרה או תמיכה מקצועית וולא שום התקדמות אם כבר להפך (יש לו הורים שדואגים לעצמאותו ורווחתו ).האמת היא שלי ולחבר נוסף קשה מאד לדעת איך אפשר לעזור לו (מעבר לשמירת קשר..) אנחנו מגששים..בפעם האחרונה שנפגשנו הוא הסכים שהוא צריך לקבל עזרה ..רוצים מאד לעזור אבל לא יודעים מאיפה להתחיל.. כול עצה תועיל.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב