הצילו

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

01/05/2011 | 12:55 | מאת: שירן

חבר שלי סובל מפוסט טראומה כבר 6 שנים בעקבות השירות הצבאי. יש לו את כול הסימפטומים בערך, מה שמאוד מקשה על ניהול חיים נורמלי, ובנוסף לאחרונה הוא עבר תאונת דרכים קשה והאירוע גרם להחמרת המצב בצורה קיצונית, הוא היה מטופל מטעם משרד הביטחון באיכזב אותו קשות ומאז אנחמו מחפשים פסיכולוג שיעזור לנו לחיות, אך ללא הצלחה לצערנו אנחנו לא מוצאים בטעם משרד הביטחון פסיכולוג טוב (וכיוון שאין לנו כסף אנחנו נאלצים להסתפק במשרד הביטחון) הייתי מאוד שמחה בהמלצה לפסיכולוג מוצלח, היינו מאוד שמחים לקבל את החיים בחזרה. תודה שירן

שלום שירן, קריאת העזרה שלך מוכרת לי, ומוצדקת מאוד. לא קשה לי להבין את האכזבה מאגף השיקום, שאינו ממלא את תפקידו. אכן, קשה למצוא את המטפל המתאים, ואינני יודע אם יש כזה באגף השיקום, או מחוץ לאגף השיקום. עם זאת, יש דרכים רבות להתמודד עם הטראומה, והעזרה שלך מאוד חשובה. כתבי אלי ואנסה להבין מה בדיוק את מחפשת: [email protected] בברכה, ד"ר דרור גרין

02/05/2011 | 13:05 | מאת: עמי מנוקיאן

שלום עמי, יש טכניקות רבות שיכולות להועיל להלומי-קרב ונפגעי טראומה, ולמעשה כל פעילות גופנית או שיטת הרפיה וריכוז (טאי צ'י, מדיטציה וכו') ופעילות יצירתית יכולים לסייע. עם זאת, אין טכניקות קסמים, ולכן יש בישראל עשרות אלפי נפגעים שאיש אינו עוזר להם. אילו אחת השיטות היתה יעילה כפי שמנסים לטעון, היה אגף השיקום ממהר להציע אותה לכולם ולהיפטר מעבודת השיקום הקשה. בברכה, ד"ר דרור גרין

שלום עמי, בבדיקה בגוגל מצאתי שבאתר שלך אתה מציע סוגים שונים של טיפול ואימון, ומציג את עצמך כ"מטפל מוסמך במגוון שיטות טיפול", מבלי לציין היכן למדת, באילו תעודות אתה מחזיק ומה ההכשרה שלך. אם כך, לתגובות שלך בפורום יש אינטרס אישי, ואתה מעוניין לשווק כאן את שירותיך. הפורום אינו מיועד לפרסום מטפלים, ובמיוחד לא בדרכים מסוג זה. בברכה, ד"ר דרור גרין

04/05/2011 | 19:10 | מאת: בום

27/08/2011 | 19:33 | מאת: s

15/05/2011 | 10:01 | מאת: סטודנטית

שלום. אני סטודנטית לעבודה סוציאילת שנה שלישית . אני עושה עבודת מחקר על בנות זוג של הלומי קרב. בדיוק ראיתי את ההודעה שלך ואני מעוניינת לשאול האם תסכימי להתראיין לעבודה שלי. כמובן שאינך צריכה לענות כאן. זה המייל שלי : [email protected] חשוב לציין שראיון אנונימי לחלוטין, ומעבר לכך שהנושא מרתק אותי וארצה מאוד לשמוע את הסיפור שלך. תודה בכל מקרה

מנהל פורום טראומה והלם-קרב