פלייר "התגייסת,נפצעת,נמחקת"באתר מצדיעים...

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

28/04/2011 | 19:28 | מאת: michaelhk

חברים, לאחר שבשבוע שעבר נשלח המסר המצורף בקובץ ללמעלה מ-150 אלף איש ואישה בדיוור ישיר למייל, אנו מתכוונים להמשיך את הקמפיין בצורה ישירה, על ידי חלוקת הפלאייר לעשרות אלפי איש ואישה ברחבי הארץ... ההפצה תיעשה על ידי פעילי מצדיעים במהלך השבוע הבא- עיתוי מדוייק יימסר זמן קצר לפני תחילת הפעילות... כל מי שמזדהה עם הנאמר והכתוב לפלאייר מוזמן להצטרף לפעילות זאת... יום טוב. מיכאל הרשקוביץ יו"ר עמותת מצדיעים לנכי צה"ל.

שלום מיכאל, קצת קשה להבין את ההודעה שלך, משום שלמרות מה שכתבת לא מצורף אליה כל מסר או קובץ. אם אתה רוצה שמשתתפי הפורום יתייחסו לדבריך כדאי שתנסח באופן ברור את דבריך. בברכה, ד"ר דרור גרין

03/05/2011 | 14:48 | מאת: מיכאל הרשקוביץ

דרור, אשמח לצרף קובץ של הפלאייר, אולם איני רואה אפשרות הוספת קובץ בפורום... יום טוב. מיכאל הרשקוביץ- מצדיעים.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב