פרופסור פואה עדנה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

02/03/2011 | 10:10 | מאת: א....

במשך 22 שנה חי הייתי ללא שינה...תנומה קלה מידיי פעם זה מה שהיה...כאן המקום להודות לדוקטור ניצה נקש ...רופאה מעולה שמיישמת ומישתמשת בשיטות טיפול...בזכות אשה זו אני ישן בין 2 שעות ל4 שעות ביממה...הישג אדיר...אגב לידיעת הקוראים טופס ביטוח לאומי העיד על 3 מישמרות עבודה בנות 8 שעות במשך למעלה מ20 שנים..והתשלומים למס הכנסה וביטוח לאומי העידו על שעות העבודה...תודה ענקית לדוקטור נקש ניצה אני חייב לה...

שלום א., אני שמח לשמוע שהטיפול בחשיפה ממושכת שיפר את מצבך, ומאחל לך להצליח לישון שעות רבות יותר מדי לילה. שבת שלום, ד"ר דרור גרין

06/03/2011 | 12:42 | מאת: פוסט טראומה

שלום, אני מנסה לאתר את ניצה נקש לטובת טיפול בשיטת חשיפה ממושכת. היא כבר לא מטפלת במרפאה בתה"ש, יש למישהו מושג היכן ניתן ליצור עמה קשר בימים אלו?

12/03/2011 | 04:47 | מאת: 1831

אבל אם מה שזה עשה לי ואם מה שראיתי למה נהפכו אחרים(עציצים מהלכים...)אני כבר לא יודע אם לא עדיף כדורים? וחוץ מזה מאד "מסריח" לי השיטות שמעודדות על ידי אגף השיקום. למה נראה לי שאותם מעניין איך רק להוריד אחוזים? אולי יותר טוב יעשו לי היפנוזה? אני אשיר אחר כך שירים... מספיק עם התפיסה הזו שהלום קרב זה טיפש ומפגר...

מנהל פורום טראומה והלם-קרב