ציפרלקס

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

17/12/2010 | 18:56 | מאת: ציפרלקס

אני רוצה להתנצל מראש אם זו לא הבמה, אך יש בידי 2 חבילות ציפרלקס עם מרשם מרופא המשפחה שלי. בינתיים עברתי תרופה לוייפאקס ולכן נותרתי עם 2 חבילות ציפרלקס שלמות ואין לי מה לעשות איתן. מי שרוצה את החבילות+המרשם מהרופא שתיראו שאני בנאדם אמין ולא איזה שקרן שייצור עימי קשר לאימייל [email protected] אני מקווה שלא אצטרך לזרוק אותם לפח אם אפשר לעזור למישהו אחר שזקוק להם. ושוב פעם אני מבקש סליחה אם זו לא הבמה. יורם. אגב עדנה פואה קראתי את ספרך היה מצויין

שלום לך, שימוש בתרופות ללא המלצת רופא ומרשם אינו חוקי וגם מסוכן. אני לא ממליץ לאף אחד לעשות שימוש בתרופות של מישהו אחר. ציפרלקס עשוי לעזור במקרים מסוימים, ועשוי גם להזיק למי של זקוק לו. אם אינך זקוק לתרופות החזר אותן לרופא המשפחה שלך, והוא ימצא להן את השימוש המתאים. איזה ספר קראת, ואיך הוא קשור לעדנה פואה? שבת שלום, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב