חדשה פה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

19/10/2010 | 21:56 | מאת: יאסי

בס"ד היום אחרי 4 שנים דיברתי עם הרופאה שלי על ההרגשה המוזרה בה אני חיה וחד משמעית קבעה הרופאה שיש לי פוסט טראומה בגלל עבר "עשיר" בחיים קשים. מהרגע שיצאתי מהרופאה הרגשתי טוב מעצם העובדה שסיפרתי למישהו ושיש תשובה למה אני מרגישה כך. אני רוצה לטפל בעצמי אבל אין לי כסף האם יש דרכים דרך קופות חולים השונות אני בת47 אחרי 7 שנים של מחלת סרטן קשה מרגישה טוב עכשיו ברוך ה' בריאה מלבד זאת עברתי חיי נשואים קשים ביותר זה בקיצור נמרץ מרגע שחזרתי מהרופאה אני מחפשת רק איך לטפל בעצמי תודה תוכלו לעזור לי?

24/10/2010 | 10:15 | מאת: אלון

יש אפשרות לזכות לטיפול דרך קופת -חולים . אני קיבלתי טיפול פסיכיאטרי בקופת חולים ללא תשלום .

02/02/2011 | 16:52 | מאת: אלון גל

אני רוצה שמישהו ידריך אותי מה עליי לעשות בכדי להגע לתל השומר או משהו דומה אני בשלב של התחלת התביעה מול משרד הביטחון אבל עדיין אין תשובה

מנהל פורום טראומה והלם-קרב