שלום וחג שמח חברים

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

20/09/2010 | 16:13 | מאת: אלן

אני בזמן אחרון חש יותר טוב . אבל תמיד מקנן בליבי חרדה שמא שוב אחוש שוב ברע . אולי אני מצליח להתמודד יותר טוב עם התסמינים של הטראומה . יש לי רגעים של נפילה אבל מתמודד . מאחורי המילה מתמודד יש לפעמים מאמצים כבירים לקבל את התחושות שלא ניתן לקבל אותם . חרדות הם עובדות שלא ניתן לבטל אותם . רק ניתן להוריד את עוצמתם . עשיתי על עצמי עבודה קה שלעולם לא נפסק . לומד לוותר לעצמי דבר המרגיע אותי . לא לכעוס עד כמה שניתן . למדתי שאין תרופת פלא למצב. הורדתי 12 ממשקלי ועושה הליכות מתי שאני חש בטוב . התחלתי לצלם ולצאת החוצה עם המצלמה שלי אני נהנה מכך . מצליח לנתק את עצמי ולהתמקד בתחביב חיובי שעוזר לי לצבוע את העולם בצבעים יותר יפים . רק על הבדידות לא הצלחתי להתגבר . בידידות אלן

אלן יקר, אני שמח לשמוע שאת חש יותר טוב ומצליח להתמודד גם עם הקשיים. אני מאחל לך שנה טובה עוד יותר, דרור

25/09/2010 | 00:03 | מאת: יוסי

אתה מוזמן לשוב אלינו לים אל החברה השייטים ששכת לא תרגיש בודד שם חג שמח

מנהל פורום טראומה והלם-קרב